Referenties
Grotere opdrachtgevers van Supermanager BV:

PGGM
PGGM verzorgt het collectieve pensioen en individuele inkomensproducten voor ruim 2 miljoen klanten in de sector zorg en welzijn.

Bijdrage vanuit Supermanager BV:
Naast ad-interim rollen voor HR (manager HR Service Center en Projectmanager HR Management Rapportages) heeft Supermanager BV meerdere rollen vervuld op het snijvlak van business en ICT. Inbreng is op zeer diverse onderwerpen geweest, zoasl bijvoorbeeld het advies en uitvoering voor Business Continuiteits vraagstukken, gebruik van Sharepoint, vervanging van intranet, registratie van de HR cylus, HR proces analyse, berekening van arbeidsvoorwaarden, etc.

Horizon Jeugdzorg
Horizon Jeugdzorg is een residentiŽle jeugdzorgorganisatie in Zuid-Holland met vestigingen in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Oostvoorne. De organisatie behandelt, begeleidt en geeft  onderwijs aan jeugdigen van 0 tot 18 jaar met ernstige problemen door bijvoorbeeld een complexe opvoeding- en leefsituatie of ontwikkelingsproblemen van de jeugdige zelf. Horizon biedt onder andere 24-uurs behandeling, pleegzorg, dagbehandeling en begeleiding voor leerlingen met gedragsproblemen.

Als nieuwe planningssoftware heeft Horizon gekozen voor Icron, een advanced planning & scheduling (APS) oplossing. Het op maat gesneden Horizon Planning Systeem ondersteunt de planners automatisch bij het nemen van kostenefficiŽnte planbeslissingen. Ook helpt het de planner door roosters automatisch te controleren op de belangrijkste normen van de Arbeidstijdenwet. Bij de technische realisatie is een automatische koppeling met het financiŽle personeelsadministratiesysteem gemaakt, wat de financiŽle administratie in de toekomst veel werk bespaart. Voorbeeld van het planningssysteem.

Bijdrage in het project vanuit Supermanager BV:
Intermediair leverancier en Horizon, afweging eisen/wensen, testplan, test aanpak, test coordinatie, bijdrage in roosterbeleid en roosterhandboek, implementatie begeleiding, gebruikerstraining.


Road2Results
Road2Results is een organisatie die zich in zet voor het verbeteren van de presteaties van haar klanten.
Supermanager BV heeft via R2R bijgedragen middels coaching van managers bij Kasbank, Achmea en DNB.

Herdenkingssite Bobbie van Maaren
Superpappa, superman, superzoon, superbroer, supervriend, superslim, supersportief, superlief, supermanager, supergemis.....